Produkter

FRAMTIDEN ÄR ORANGE

Vi skapar trygga arbetsplatser runt om i Sverige genom att erbjuda smarta, synliga och effektiva produkter inom första hjälpen, säkerhet samt livräddande utbildningar.

Produkter

Första Hjälpen

Ögonvård 2.0

Brännskador

Plåster & sårvård

Hjärtstartare

Första Hjälpen

first_aid_station_s_0352_3
forstahjalpenskap_9997_3
forstahjalpenskap_9994_3
IMG_1508

Enligt Arbetsmiljöverket ska varje arbetsplats ha tillräcklig utrustning inom första hjälpen. Utrustningen ska vara anpassad efter riskerna som finns i verksamheten, antalet anställda, vara tillgänglig och tydligt uppmärkt med skylt.


Även fast man utfört en riskanalys av sin arbetsplasts så kan olyckor fortfarande hända. Det är då viktigt att ha nära till första hjälpen-utrustning, så som plåster, tryckförband, sårtvätt, brännskadematerial eller liknande.


Det kan vara svårt att anpassa sin första hjälpen-utrustning utefter de risker som finns på just er arbetsplats. Vi hjälper er att hitta rätt lösning.


Läs mer på Arbetsmiljöverket:

Föreskriften "Första hjälpen och krisstöd" (AFS 1999:7)

Föreskriften "Systematiskt arbetsmiljöarbete" (AFS 2001:01)

Informationsbroschyren "Första hjälpen och krisstöd" (ADI 534)

Ögonvård 2.0

eye_wound_wash_0126_b_3
eyewash_heating_cabinet_0881_3
eyewash_heating_cabinet_0883-3

Om olyckan är framme och du har fått något skadligt i ögonen är det viktigt att snabbt skölja ögat med mycket vätska. Vi har både flaskor med sköljmunstycke för portabel lösning samt klassiska engångsögonskölj. Vi hjälper även våra kunder med PH-Neutral och Diphoterine.


Vår Eye Wash är en Steril buffrad koksaltlösning där du har en effektiv ögonspolning som klarar många vanligt förekommande kemikalier. De flesta kemikalier kräver minst 15 minuters spoltid i vardera öga.


Eye Wash 250ml räcker i ca 17 min med konstant spolning. Eye Wash 50ml räcker i ca 4 min. Fungerar även som sårtvätt.

Brännskador

burn_care_dressing_10x10_0204_3
burn_care_dressing_20x20cm_7915_3
burn_care_dressing_20x20_0202-3
burn_care_kit_0068_3
burn_care_kit_open_0072_3

Vår Burn Care Gel ger snabb avkylning och effektiv smärtlindring vid brännskador. Kylan gör att smärtan och svullnaden minskar och hindrar att skadan går djupare ner i huden. Gelén kyler och påskyndar läkningsprocessen.


Vid större brännskador finns även vår kompress med gel som kyler större områden.  Produkterna är väldigt enkla att använda. Den gelindränkta kompressen hålls kvar på brännskadan även vid rörelse. Gelen bromsar effekterna av en brännskada genom att snabbt svalka brännskadan och transportera bort värmen.


Kompressen är enkel att avlägsna och fastnar inte i öppna sår. Tänk på att uppsöka läkarvård vid större brännskador!

 

Plåster & Sårvård

År 1920 uppfann Earle Dickson första plåstret. 98 år senare grundades HappyAid för att ta nästa steg i branschen.

Vår vision är att vi alltid ska ligga i framkant när det gäller sårvård och nyheter på marknaden.


Vi har smarta & effektiva produkter för alla typer av sårskador. Några av våra mest omtryckta produkter är Quick Adhesive, Aqua Gel Plaster samt Waterproof Plaster.


Det viktigaste för dig är våra lokala representanter som kommer till din arbetsplats och kostnadsfritt ser över ert behov av första hjälpen och sårvårdsprodukter.


.

Hjärtstartare

_AGL0502_b_2
9018085 Väggfäste Lifepak CR2
Lifepak_CR2_2
Lifepak-CR_2 2

Hjärtstartare bör finnas i lokaler och på platser där det vistas mycket folk. En av de mest livräddande insatserna vid plötsligt hjärtstopp är att tidigt starta defibrillering med hjärtstartaren tillsammans med hjärt-och lungräddning.


Alla kan använda en hjärtstartare!

En hjärtstartare är lätt att använda. Du vägleds av en röst som berättar vad du ska göra. Och du behöver inte vara orolig, det finns ingen risk att du eller den drabbade skadas av stöten som får hjärtat att starta på nytt.


Vi har även larmskåp om din hjärtstartare ska placeras på en offentlig plats. Skyltpaket ingår alltid.
.

Ergonomi

arbetsplatsmatta_9979_2_10cm
bonnie-kittle-122261-unsplash

STAND HAPPY™ är med dess utomordentligt höga kvalitet och unika egenskaper, utmärkt på de flesta ställen såsom kontor, industri, banker, apotek, sjukhus, tandläkare, verkstäder, kök & restaurang,


4 anledningar till varför du måste ha en ergonomisk matta att stå på

  • Aldrig mer ont i fötterna eller löparskor på jobbet.
  • Dämpar och fördelar belastningen mellan båda fötterna.
  • Du orkar stå upp längre och i en bättre arbetsposition.
  • Motverkar de negativa effekterna av stillasittande arbete.

.