Karriär

FRAMTIDEN ÄR ORANGE

Vi skapar trygga arbetsplatser runt om i Sverige genom att erbjuda smarta, synliga och effektiva produkter inom första hjälpen, säkerhet samt livräddande utbildningar.

Vill du bli en del av Team HappyAid?

Just nu söker vi drivna medarbetare som vill utvecklas inom

försäljning, skapa trygga arbetsplatser och samtidigt ha kul på jobbet.

Skapa Värde

Tänk dig in i situationen där du vägleder och ger råd till dina kunder hur de på bästa sätt kan vara förberedda på om någon av deras kollegor skulle skada sig på arbetsplatsen. Vår vision är att vara Sveriges attraktivaste samarbetspartner inom första hjälpen, säkerhet samt livräddande utbildningar. Det är vad HappyAid handlar om.


Värderingar

De personer vi söker efter och vill anställa ska på ett ödmjukt sätt dela och arbeta efter våra värderingar; Ansvar-Engagemang-Glädje-Utveckling.


Vi söker personer som älskar sälj och som vill prestera resultat. Samtidigt har vi krav att ta ansvar och ge våra kunder 100% engagemang för långsiktiga relationer. Lägg där till att vi älskar allt som har med utveckling att göra. Vi tittar inte på ålder, kön eller etnisk bakgrund för det är helt irrelevant för oss. Det är du som är viktig för oss och det du kan göra för våra kunder.


Frihet under ansvar 

Vi tror att de bästa medarbetarna oavsett om det handlar om sälj, ekonomi eller lager vill ta ett stort ansvar för sina uppgifter och samtidigt ha friheten till egna intiativ. Därför lägger vi stor vikt vid självdisciplin när vi letar förstärkning till vårt team. Vi har en kultur där vi individuellt och tillsammans vill sträva efter att nå ett så bra resultat som möjligt. Därför står egenskaper som målmedveten, tävlingsinstinkt och envishet högt upp på vår önskelista.


Utbildning i världsklass

Vårt mål är att våra kunder ska få besök av de bästa och mest kunniga säljarna i branschen. För att vi ska kunna leva upp till det målet krävs det mycket gedigen och kontinuerlig utbildning av våra anställda.


Vår produkt- och säljutbildning hålls av personer med många års erfarenhet inom branschen. Som ny säljare får du mycket hjälp på fältet tillsammans med en erfaren kollega. Samtidigt utvecklar du dig själv på det personliga planet och skapar värde för både kund, dig själv och vårt varumärket.


Känner du dig träffad?

Vi söker just nu distriktsansvariga säljare till följande områden;

Malmö, Lund, Halmstad, Växjö, Borås, Västerås, Umeå och Luleå.

Maila oss på karriar@happyaid.com och berätta varför vi ska träffa just dig.


För mer info ring Fredrik Ekdahl på 0708-637 664.
Tillbaka till grundfrågan:

Vill du hjälpa till och skapa trygga arbetsplatser runt om i Sverige och färga dem orange?

Välkommen att höra av dig!Fördelar med Team HappyAid

FRISKVÅRD

Hälsa & träning är något som vi värderar högt. Vi ser att friskvården förbättrar vår hälsa och skapar harmoni.

TEAMKÄNSLA

Vi är ett familjärt bolag som ser till att hitta arbetsglädjen tillsammans. Det ska vara kul att jobba!

TRYGGHET

Vi tror att våra anställda mår bättre av en trygg grund att stå på. Vi hjälper varandra att lyckas.

TÄVLINGSANDA

Vi har sporrande och roliga tävlingar igång för att alltid ha något extra att sträva efter.

LÅNGSIKTIGHET

Genom att erbjuda våra anställda en ständig vidareutbildning tror vi att helheten blir bättre.

På HappyAid vill vi att vår personal tar hand om sig och lägger ner tid på sig själva för att må bra.

Vi vet att det är grunden till all framgång. När kroppen får den näring den behöver så fungerar vi bättre emotionellt, fysiskt och mentalt. Detta bidrar till att vi får mer energi vilket gör att det blir lättare att slappna av och fokusera på rätt saker i vardagen. Allt det gör att vi kommer in i en positiv spiral som innebär att vi både mår och presterar bättre.

 

För att hålla igång den positiva spiralen med daglig träning är det viktigt att man gör det till en självklarhet istället för undantag. För att motivera och stimulera till aktivitet har vi på HappyAid olika projekt igång under året. Det kommer friskvårdsutmaningar och tävlingar för att du ska inspireras till att ta tag i din träning och göra den till sen livsstil. Denna satsning har vi valt att kalla HappyAid Harmoni.

Team Happy in action

c_h_göran_victor_0378_1_mejl
_AGL0490_b
850_0118_b_mejl
_AGL7474_Victor_Löfgren
gustav1
IMG_7902
IMG_7895
IMG_7882
IMG_7864
IMG_7858
IMG_7853
_AGL8737_b
CAT
832f2df8-4d70-45db-973c-4860221e902a
IMG_1344
IMG_1386
IMG_9327

HappyAid Instagram