Kontakt

FRAMTIDEN ÄR ORANGE

Vi skapar trygga arbetsplatser runt om i Sverige genom att erbjuda smarta, synliga och effektiva produkter inom första hjälpen, säkerhet samt livräddande utbildningar.

Vanliga frågor


1. Vad behöver vi för första hjälpen på min arbetsplats?

Kontakta oss så kan vi berätta mer om hur du kan utrusta just din arbetsplats på bästa sätt.


2. Var håller ni era utbildningar?

Alla våra utbildningar sker ute på er arbetsplats. Vi minimerar därmed tiden som kursdeltagarna måste vara borta från sina arbetsuppgifter. Hör av dig för bokning eller offert!


3. Vi behöver fylla på våra första hjälpen tavlor!

Ni kan köpa påfyllnad till era första hjälpen tavlor / väskor direkt från oss. Vi har produkter som passar alla tavlor oavsett tillverkare. Fyll i dina uppgifter här så hjälper vi dig!


4. Har ni säkerhetsdatablad på era produkter?

Självklart har vi det! Är det något annat du undrar så hör av dig till din kontaktperson eller fyll i formuläret här bredvid. 

Säkerhetsdatablad Bloodstop art. nr. 1350

Säkerhetsdatablad Woundspray art. nr. 1351


5. Inköpare eller upphandlare?

Kontakta gärna oss vid prisfrågor eller om ni vill skriva ett ramavtal med HappyAid Sweden AB. Vår vision är att vara Sveriges attraktivaste samarbetspartner inom första hjälpen och säkerhet. En frisk fläkt i branschen!


6. Jag vill börja jobba hos er!

Va kul att höra! Fyll i formuläret här bredvid så hör vi av oss så fort vi kan. Vi letar efter fler kollegor att ansluta till vårt team på HappyAid. Vill du ringa oss direkt så slå en signal! 

Kontakta oss

 
 
 
 
 
 
 

Genom att använda detta formulär samtycker jag till att de personuppgifter jag uppgett registreras och behandlas i syfte att kunna hjälpa mig i mitt ärende. Behandlingen följer integritetspolicyn hos HappyAid Sweden AB.

Fredrik Ekdahl

VD

+46 708-637 664


Gustav Larsson

Ekonomi & Inköp

+46 708-637 660


Jeanette Svensson

Utbildningsansvarig

+46 708-718 501


Team Happy

Anna Mullfors

Regionchef Norr

+46 708-718 503


Martin Hermansson

Regionchef Syd

+46 708-718 511